Fixa bloggen

Ja som ni ser är min blogg lite tråkig och konstig blå bakgrund haha men det ska fixas måste fixa lite bilder till headern också :)

Tävlar

Gör som jag och var med om tävla om biljetter till Disney on ice hos Sandra


What the hell

Alltså hur deppig blir man inte av det här vädret?
Jag vill ha snö så vi kan åka pulka och ha riktigt julmys och typ baka och pyssla.
Får hoppas att det blir så snart för det är ju verkligen inte långt kvar till julafton men tills dess hoppas vi på i alla fall 5cm snö ;)

Mina små kidz sover och mannen också själv har jag varit duktig har pluggat lite så där halv hjärtat haha men bätter än inget är så seg i huvudet just nu så jag antar att jag missförstod själva uppgiften.
Nästa vecka har vi praktiska övningar i skolan ska bli skoj inte lika skoj med prov dock men men

Imorgon ska jag inte sova bort hela dagen utan jag ska köpa julklappar och så SKA jag orka åka till odenplan och till Bonti och se till att Bel får sin åkpåse så hon kan sova i vagnen.

Nej nu ska jag väcka mannen och hänga upp våra nya fina gardiner :)
PUSS!!!!

Minbebis träff

Det här med att fixa en åkpåse till Isabel går verkligen inte bra jag är för lat för att åka till odenplan men hon behöver den verkligen nu när det börjar bli kallt igen annars kanske jag får beställa hem den ;)

Var en timme på Minbebis träff på Baby revelution i dag med mannen son dottern var lite dåligt upplagt måste jag säga började 12 men föredagen började inte förens kvart över 1 så vi droh kvart i vi orkade inte vänta och Isabel behövde sova.
Fick en liten goodiebag med hem och vi köpte även jag en fin blå rislampa till barnensrum.





Nu blir det att handla sen blir det en tidig natt är super trött

1 månad till julafton

Ni andra som läser min blogg får ursäkta att jag blir lite irriterad men jag orkar inte med männsikor som klagar på en och inte ens vågar stå för vem/vilka dom är hoppas ni förstår.

Dagen har varit väldigt lugn har sovit inte orkar mer hämtat barn, haft samtal på dagis, bakar med sonen och sen lagat en riktigt god mat.
Kastade barnen i badet och sen somnade dom direkt :)
Mina små pluttisar har någon "Min mamma" period dom tävlar och puttas och skriker det är min mamma bara min mamma! Hahah riktigt söta när dom står som fast klistrade vi varsit ben i, inte lika roligt när det blir bråk på riktigt om det men ja ni fattar.
Antonio lär Isabel skar varje dag han är så otroligt duktig med sin syster och jag är otroligt glad att dom är så pass nära i ålder som dom är.
Dom brukar leka mamma pappa bebis, ja bebis inte barn haha
Isabel e mama Antonio e pappa och jag får vara bebis och dom är så dukriga och snälla lagar mat pysslar och säger nu måste du sova bebis och bäddar i soffan och smyger iväg haha ni skulle bara se i verkligheten det är helt underbart!


Fö ett år sen var dom så här små :)

Lägg av nu!

Men alltså snälla människa ge dig nu va!
Jag skriver mycket i min blogg och jag skriver också vad jag tycker och tänker så låt mig göra det!
Det jag skrev var inte att gnälla inte heller att klanka ner på människor utan jag skrev vad JAG tyckte om just den saken.
Tål du inte att jag skriver som det är så ge fan i att läs min blogg och om du nu ska fortsätta läsa och kommentera så så för det du säger och var inte såg feg och var anonym!

Versace

Hej hej jag hoppas ni mår bättre än vad jag gör mår illa som bara den hoppas det inte är vinterkräkan på g.
Barnen är lämnade på dagis och jag ska snart börja plugga än så länge sitter jag bara och hänger här vid datorn och dricker frukost ja dricker inte äter ;)
Igår kom paketet från h&m och en del av versace kläderna Älskar leggingsen stl 34 men var stora i alla fall men dom behåller jag lätt och mannens skjorta var tyvärr förstor så den blir det att skicka tillbaka och en anna tröja jag köpt som satt skit konstigt och var riktigt ful också från versace.
Kommer väl ett nytt paket i morgon skulle jag tro hoppas dom kläderna sitter bättre :)

Ja nu måste jag plugga
Puss!

Ugg australia

Ja ni skor finns det något bättre?
Till barn alltså själv är jag dålig på att köpa skor och just nu bor jag i mina Hunter stövlar.
Har länge velat ha ett par Ugg och dom två par jag köpte på Campadre till halva priset var jag dum nog at lämna tillbaka men önska man man ju göra
Precis som mini Hunter är mini Ugg sjukligt söta, dom här två är mina favoriter dom bruna passar både tjejer och killar och dom rosa är ju underbara med rosetterna där bak.


"Olyckor händer så lätt"

Det finns olyckor man kan skydda sitt barn ifrån och itidningen läste jag om en mamma vars barnvagn vält på buss 161 alltså den bussen här vi brukar åka till mamma som alla typ vet äe livsfarlig!
Men i alla fall det jag absolut inte fattar är hur man kan lämna vagnen även om den sitter fast och gå och sätta sig.
Nu menar jag så klart om det finns en unge i vagnen, hur vågar man?
Alla som åker buss vet väl att det inte är säkert och att många kör som galningar.
Ja så mitt tips är lämna aldrig vagnen med ett barn i även om man nu har syskon som vill sitta se till att det stora barnet får sitt och stå själv kvar vid vagnen, för jag vet själv att jag aldrig skulle förlåta mig själv om någon av mina barn ramlat ur vagnen!

Det är inte gnäl!! Jag skriver precis vad jag tycker!

Bugaboo Nyhet!

Visste ni att nu i december så läpps en nyhet från Bugaboo?
En supersmart grej så klart och vad är det så jo en liten snacks bricka eller vad man ska säga man tar bort bygeln och knäpper fast den här och så kan man ha vällingflaska eller liknande och ja så finns det en liten låda med "lock" där man kan ha lite äppelbitar eller annat gott.
Den här kommer alltså ut i december och kommer kosta ca 400 kr.
Bugaboo vet verkligen vad man behöver så nu kanske man får ha mugghållaren för sig själv ;)

Ut i december kommer även den ny åkpåsen som passar Donkey i Demin så det är bara att hålla utkik i affärerna för en sånhär ska absolut inhandlas.

Oiidesign

Hunter är klart dom snyggaste stövlarna som finns tycker jag och för att inte tala om hur söta deras barn stövlar är.
Jga letade som en galning efter ett par till sonen och hittade till slut men igår på Minidiscot såg jag att Hunter nu även finns på Oiidesigns hemsida.
Super bra efterom att dom inte är så lätta att få tag på annarsom man inte vill betala 200 kr extra


Mina två favorit märken finna så klart också på oii och det är The BRAND och Mini rodini och deras kläder är helt klart värda att spana in tycker jag.
Fick dessutom 50 kr att handla för på WeRFamily eventet så dom ska klart användas hade tänkt att köpa ett par byxor eller en klänning till dottern vad återstår att se :)

Tid för julklappar

Fixat några julklappar till barnen och hade dom perfekta till mannenfrån versace men dom tig ju slut på två röda även om jag klickade hem dom tråkigt så nu får jag hitta på något annat men jag vet verkligen inte vad.
Men om någon kom över armbandet för killar och inte vill ha det så säg gärna till för jag vill verkligen ha det (till mannen alltså)

Själv vet jag inte vad jag önskar mig, kanske pengar till en tatuering eller present kort på kläder då allt är förstort för mig nej jag vet inte en resa till London skulle inte vara fel ;)
Det är i alla fall spikat att vi firar med min mamma och syster då hon äntligen kommer hem från Oslo :)
Ska bli så mysigt men jag hoppas verkligen att det kommer snö.

Vad önskar ni er?

Antonio hade på dagis gjort en egen lista till jultomten och så här såg den ut så gulligt!
Ungen är tokig i bilar haha

Mys dag med sonen

Det är inte alltid man har tid eller kan vara ensam med ett barn men idag eftersom att Isabel var sjuk så drog ja och Antonio till cafe opera och deras mini disco.
Han ville absolut gå dit han diggade musiken även om han inte ville dansa och skrattade glatt åt Stor & Liten som var där och dansade.
Fiskade i fiskdamen och han var väl den enda ungen som gjorde som man skulle ;) vevade in linan han kan min unge men tjej som stod där bakom hade så brottom att hon bara kastade över den i alla fall lite surt men jaja.

De bjöds på pannkakor och köttbullar och kycklingsallad väldigt gott tycker jag och Antonio.
Sen var det tävling nr 87 hade vi det roppades upp massa nr och tillsist sa jag tyvärr Antonio vi vann inte idag då blev han lite ledsen men då plötsligt roppade dom upp nr 87!
Han blev superglad och inte konstigt eftersom att han vann en DVD film med Bilar 2 kunde inte bli en bättre vinnst för honom så det har han varit glad för hela dagen och skrytit glatt om för mormor och pappa.




Efter eventet gick vi till kungsan och hälsade på Jultomten och klappade på hästarna sen gick vi in i kyrkan den som ligger där vid kungsan, Antonio älskar kyrkor det måste han fått från sin pappa :)

Snygga killens outfit idag är
Stövlar : Hunter
Jacka : Zara
Skjorta : Tutto piccolo
Mössa : Sth & franklin

Själv hade jag
Stövlar : Hunter
Leggings h&m
Klänning : Nelly


Puss på dig min älskade son tack för en mysig dag!
Hehe när jag sa tack för en mysig dag till honom svarar han tack mamma för att du följde med på disco <3
Min älskling!

Bloggar lite såhär på morgonen

Redan 20 nov 10 dagar sedan Isabel fyllde 2år
Idag är det minidisco på cafe opera vet inte om jag ska gå eller inte 250kr är det värt det hmm kanske, Isabel är sjuk så hon får stanna hemma men Antonio kanske skulle gilla det men det återstår att se förra gången var ju inte så roligt.
Barnen leker just nu så fint haha Antonio hjälper Isabel och lär henne att sjunga och busa haha och jag är bara allmänt trött just nu ska hinna ta ett bad innan vi ska iväg om vi ska iväg

Puss så länge!

Paket


Fick hem två paket i går, ett linne och två avtrycksboxar.
Alltid lika roligt att få saker ;)
Avtrycksboxarna är får lifestone och mina absoluta favoriter är dom här så otroligt fina och gud vad jag skulle bli överlycklig om jag fick ett sånt smycke.


WeRFamily

Jag är helt slut efter dagens event som hölls på cafe opera idag.
Mannen vet hemma med barnen och det var ganska skönt att få vara ensam ett tag.

Ja men i alla fall så We r family på Café Opera där Hanna Graaf, Cecilia Blankens och Linda Skugge pratade om hur man får sin blogg att växa, och Stor & Liten som gör comeback på nätet vilket jag tycker är super roligt då jag som många andra belv super ledsna när Br tog över.
Disney on ice pratades det om också och jag kom då på att Antonio skulle älska det så biljetter får försöka fixas.
Goodie bagen var inte den valiga tack för det :)
Men ett stort minus var att folk hade tagit med sig sina barn, det stod att man inte fick det då tycker jag man respekterar det och gör man inte det får man inte komma in.
Det är inte rättvist att en del kämpar för att få barnvakt medan en del bara struntar i det och tar med barnen i alla fall.

Bild från eventer orkar aldrig ta så måga men en blev det i alla fall här med Atousa och Stor & liten :)




Tack i alla fall för sesongens sista WeRFamily.

Event

Snart ska jag dra in till stan solo! inte vanligt men barnen fick inte vara med på det här eventet (dåligt) men då får jag lite egentid som det så fint heter.
Ska försöka hinna förbi Bonti först och köpa en åkpåse till Isabel sen få tag på en snygg tunnika sen alltså event på Cafe Opera.

Hörs senare puss!

Agatha Ruiz de la Prada

Spanjorerna är gryma på barn kläder det vill jag lova, jag älskar ju Zaras barn kläder men nu eller jag för ett tag sen kom det två nya spanska märken till Sverige och ett av dom heter Agatha Ruiz de la Prada baby och det andra heter Tutto Piccolo.
Dom här två märkena hade mode visning på ett event där jag var och jag förälskade mig i en klänning fån just tutto piccolo klickade "hem" den men fick reda på att den var slut i lagret men också i hela Spanien ni fattar nog inte hur besviken jag blev.

Men en skjorta fick jag hem också från tutto piccolo, Antonio älskade den från första stund sötisen 
Ja som ni vet är jag inte bäst på att ta bra bilder ;) men här är den i alla fall

En klänning från Agatha ruiz de la prada



Här är klänningen jag verkligen ville ha till Isabel, bilden är tagen på eventet från mobilen ;)

Som alla andra dagar eller?




Versace for h&m släpptes i dag och man inte inte direkt berömma H&M för deras sida då man loggades ut bara för man inte klickat på 1 sek men jag fick det mesta jag ville ha hitta även tre saker åt mannen.


Isabel är dålig imagen så henne hämtade jag vid 12 så nu springer hon runt och busar och stökar.
Jag har hunnit  beställa ett par skor och en vinterjacka till mig själv också så den här dagen är en bra dag även om jag inte hunnit plugga något alls.
Så snart ska jag iväg och hämta Antonio på dagis :)

Prematurdagen

Imorgon 17 nov är det prematurdagen. Fick reda på det idag och ska köpa det här bandet till mig och mannen.
Vi ska fira min lilla prinsessa lite tänkte jag :) världens vackraste och bästaste tjej!


Klicka på bilden så kommer ni direkt till sidan där man kan köpa bandet.
Så här skriver dom

Prematurbandet

I Sverige föds cirka 6 000 barn för tidigt varje år. Det innebär att närmare 12 000 föräldrar per år får prematurfödda barn som behöver vårdas på sjukhus.

Men det är bara halva sanningen. Mor- och farföräldrar, syskon, släkt och vänner - alla i familjens omgivning berörs av svåra känslor när ett barn föds för tidigt.

Genom att köpa Prematurbandet bidrar du till att göra situationen för prematurfödda barn och deras familjer till bästa tänkbara.

Alla föräldrar får inte stanna hos sitt nyfödda barn på sjukhuset. Trots att forskning visar att barn som vårdas hud mot hud av sina föräldrar dygnet runt både mår, andas och växer bättre - och kräver kortare sjukhusvistelse.

Både för barnets välbefinnande och för föräldrars anknytning till barnet är det av stor vikt att föräldrar får bo tillsammans med sina barn. Frågan är därför en av de viktigaste för landets föräldraföreningar.

Den lilla foten på Prematurbandet symboliserar de små stegen det för tidigt födda barnet tar i livet. Fotavtrycket är ett kärt minne som många föräldrar bär med sig av sitt nyfödda barn. Nära och kära som får se avtrycket förstår lättare hur litet barnet var när det föddes.

När du köper Prematurbandet bidrar du till att Sveriges föräldraföreningar för prematurfödda barn kan driva sitt arbete för att stötta drabbade familjer. En del av överskottet går till föreningarna och en del går till forskning kring för tidigt födda barn och nyföddhetssjukdomar.

Vi prematurföräldrar behöver något som förenar oss, en internationell symbol. Något som sprider kunskap om våra älskade prematurbarn och deras tuffa start i livet. En symbol som män och kvinnor kan bära och som syns väl samt väcker frågor.

Den 17 november är den internationella prematurdagen och uppmärksammas för första gången nu år 2010. Hela november månad skulle kunna bli en tid för ökad medvetenhet om våra älskade prematurbarn och om våra hjärtefrågor angående neonatalvård. Bär bandet så att det syns och berätta för alla som undrar vad den står för.

Pinsen är i metall och är 2,5 cm hög. På baksidan finns ett stift med ett s.k. butterfly-lås.

Om du vill beställa åt din förening för vidareförsäljning så kontakta Pytteliten för mer information.

Börja blogga igen?

Åh jag vill verkligen börja blogga igen men jag vet inte alls vad jag ska blogga om!
Jag gillar verkligen att man kan gå tillbaka och läsa och se alla bilder från förr jag började blogga för ca 3år sen.
3 år är mycket och det har hänt så otroligt mycket under den tiden, man träffar nya vänner men det tråkiga med bloggen är att man också får skit för det.
Människor läser bloggen träffar mig kanske en gång och säger hej och sen börjar dom snacka massa skit om mig varför?
Är det värt att blogg när det blir så?
Man ska inte bry sig vilket jag inte heller gör jag vet att dom här tjejerna bara är så otroligt patetiska och tror att dom är så jävla snygga och bäst vilket dom verkligen inte är :)


Och så var vi igång igen!

Anonym om Allt och inget:
jag tycker du håller alltid på att säga att sådana kläder du har på dina barn vardagligt är sådana som andra kallar för finkläder, men att döma av bilder du lägger upp på dina barn så vore det synd att kalla dom kläderna finkläder för det är tveksamt ifall jag ens skulle sätta på mina barn dom kläderna på dagis.


Alltså snälla snälla patetiska människor sluta vara annonyma!
Haha vem bryr sig om vad du skulle sätta på dina barn eller inte!
Jag skiter i vad du tycker om mina barns kläder som dom har på bilderna men jag kan ju säga att pyjamas och mjukis inte är fina kläder men du kanske tror att det är det är det dom alltid går runt i, sen bloggar jag ju knappst mycket eller lägger upp massa bilder men barnen kläder på heller men om du känner mig och brukar se hur dom klär sig "utanför" bloggen ja då är du välkommen att kommentera.

Men jag är uppriktigt sagt trött på idioter som bara vågar kommentera annonymt på någons blogg men det är ju inte så svårt at räkna ut vem du är!!

Allt och inget

Snart fyller Isabel två år sen är det julafton och jag vet inte vad man ska hitta på  i år.
Leksaker har dom så det blir över ett spel till Antonio kanske sen vet jag inte, jag hatar att ge kläder men så kanske det får bli då jag hittat massa fint till dom.
Och det här med att dom ska få ett paket om dagen tills julafton hoppar vi nog ;) skulle ju bli 48 små paket och vad lägger man där i? små onödiga saker i 40 av paketen och 8 som verkligen är något roligt nej det är bara onödigt.

Nu till annat jag söker jobb svårt att hitta jo det är det verkligen!
Men jag hoppas jag hittar något.

Imorgon har Antonio Halloween på dagis och den 9 så är det fotografering på dagis, syskonbild ska det självklart bli :D hoppas bara båda är glad haha



Två dagar kvar på praktiken sen är jag LEDIG! i typ 3 dagar innan nästa kurs börjar men nu är det sista kursen för i år hoppade av datorkunskapen förra veckan men som tur var läser jag så mycket poäng att det inte gjorde någon skillnad för csn :)

Nu blir det att sova!
Puss