Halv 7

Imorgon är det nyår och det planeras en härlig myskväll här hemma och jag ska försöka göra en köttgryta för första gången :)
Försöka få tag i lite champange också annars får vi nöja oss med cider funkar det också.

Igår vaknade jag havl 7 av världens migrän trodde jag skulle dö och det höll i sig till ca 12?
Så restan av dagen var jag sjukt hängig och det höll isig tills idag med men nu börjar det känns bättre.

Hörs senare Puss

Disney on ice 2012

Jag är super duper glad :)
Det är nämligen så att jag vann 4 biljetter till Disney on ice hos Loppi.se
Det var alltså ett familjepaket och lite extra speciella biljetter som jag berättar mer om när vi varit där men jag är verkligen sjukt glad eftersom vi tänkt att gå men nu finns det ju bara dåliga platser kvar så det här blev verkligen super bra.



Snart ett nytt år

Jag tror och hoppas på att 2012 kommer bli ett super år, det bästa för familjen i första hand som vanligt men nästa år på ett nytt sätt :)

Fick är början på nästa år då jag nyss fick en glad överaskning så jag är på toppen humör!
Min lilla sover som en gris och stora killen lägger pussel och ritar.

Det är är nya stället för barnen dom ligger på varsin våning i vårat skötbord :)

Äntligen vinter

Att vakna och se att det ligger snö på marken den är så otroligt skönt och måndags? var vi ute och lekte i den första riktiga snön och barnen var som galna gud vad vi har längtat och det var så underbart att se deras små rosiga kinder också gulligt!
Lima var med i snön och hon älskade det lika mycket och nu är skridskor inköpta till lilla herren så han och jag ska åka tillsammans.

Julbakat har vi gjort hos mormor/mamma också så nu är julkänslan nästan på max!

Dom fick också ha overallerna för första gången så snygga dom är eller hur :)
Didriksons är grymma!


Hej hopp

Igår hade jag världens migrän helt sjukt men tur att mannen var hemma och var med barnen.
Idag är det mycket bättre även om jag är lite yr, det snöade ordenligt ett tag här på morgonen men försvann ganska snabbt.


Hihi finaste ungarna :) måla fint på väggen kan dom också :)

1 vecka kvar!

Regnat öser ner igen gud att man aldrig kan få snö.
I det här vädret har jag ingen lust att gå ut i heller då halsen börjat göra ont och eftersom att det är en vecka kvar till jul vill man ju inte bli sjuk.

Barnen är nu lediga i en hel månad vilket kunde varit roligare med snö ;)
Dom leker så gulligt Antonio tjatar på sin syster som myser med sin pappa att dom ska leka istället haha sen hör man hur dom stänger dörren och busar och leker haha så gulligt, önskar man fick vara med men det får man inte dels för att jag pluggar men också för att jag "stör" dom haha

Är inne på sista examinationen den här terminen och det blir extra jobbigt när man kommer till det här med döden vilken väg jag nu väljer så kommer döden vara där och det blir extra jobbigt när det handlar om barn vilket jag mer och mer börjar tvivla på om jag klarar av eller inte, men samtidigt någon måste ju finnas för det också och allt handlar ju inte om döden.
När man har egna barn öppnas ens ögon på ett annat sätt men någon måste ju vara stark för att finnas där om något skulle hända mina små.

Nog om depp snack ;) i morgon ska dom sista julklapparna inhandlas
Är ni klara med era?


Barnbutiken

Imorgon är det glögg i barnbutikerna kanske ska gå?
Är även 25% på alla bilbarnsstolar imorgon, super bra om man nu behöver det hehe
Den 12 Dec har dom 20% på alla åkpåsar också typiskt visste att det skulle hända bara för att jag köpe en förra veckan men men

Antonio var blöt som en hund när han kom hem från dagis och mamman blev mindra glad när jag såg att han inte hade halsduk eller att ens jackan var uppdragen.
Vi har bakat pepparkakor, jag skulle göra ett hus men mannen ville inte hjälpa mig direkt så självklart hann lilla damen dra ner 4 av 10 delar så nu blir det inget hus.

Bel fick även en pepparkaks klänning att ha på lucia på tisdag på dagis, Antonio har en likadan fast byxa och tröja :P dom brukar skoja och "bita" på varandra och säga mmm vilken god pepparkaka!



Nu blir det till att slå in dom sista julklapparna till barnen sen kolla på film
Puss!!

Bebisar

Jag har en man här hemma som är sjuk han är västa otursfågeln stakarn.
Barnen är friska som tur är och Antonio är inne på sin andra blöjfria natt duktiga killen.
Han hade bakat pepparkakor på dagis idag såg allas ahhah en del var riktigt fina medan en del var typ 3 cm tjocka men det är ju inte lätt alla gånger haha.

Den lilla damen har ett temperament som en 14 åring jisses vad händer?
Hon har världens attityd och när hon inte vill något lägger hon armarna i kors och säger hmm!! och ger en världens sne blick haha så otroligt gulligt men tanke på att hon bara är 2 år men kommer inte bli lita roligt om 10 år!
Den dagen den striden eller vad man säger eller hur!?


Imorgon är det prov i skolan ska plugga nu men känner att jag klarar det i alla fall det är ju samma sak varje kurs tycker jag man lär sig ju inget direkt nytt tråkigt nog eller så är det för att jag är så otroligt duktig och smart ;)


Sommaren 2009

Du förstår inte hur mycket jag älskar din fina flicka! <3




Min älskade fina flicka älskar åkpåsen och son mössa därför hon ser så lycklig ut ;)
Ja dagarna går och i går när vi hämtade lillan hade hon bakat egna pepparkakor så gulligt och så stolt var hon och höll hårt i påsen hela vägen hem, såna stunder önskar man att man hade en kamera med sig hela tiden för att föreviga just den stunden.

Sen att vi hittade ett bitmärke på hennes arm var inte lika roligt och att fröknarna säger att det kunde ha hänt och hon inte sagt något, nja det tror jag inte jag vet hur Bel fungerar och hon säger absolut till!

Tävlar

Var med och tävla om 2 biljetter till den grymmaste isshowen någonsin hos Atousa Pink
Jag är självklart med och tävlar :)

 




Ny vecka nya uppdrag

I veckan är det prov och jag är ute i sista minuten men det brukar gå bra i alla fall.
Ska ringa några viktiga samtal i mrogn och hoppas på att det blir bra ska även till farsta c med mannen och köpa julklappar så man har det avklarat.

Snö var det ju lite i dag också men för lite så Antonio blev besviken.
Men vinter kläderna åkpe på Bel i alla fall och ungen är förälskad i sina päls bolls mössor så gulligt hon vägrar ta av sig dom.




Vad tycker ni föresten om min nya design på bloggen?

Babbel

Nu fattas det två julklappar till barnen sen är alla klara, dom vet vad som ligger i ett paket eftersom att jag var tvungen att prova dom på och då säger Antonio att han minnsan vill ha två par inte bara ett haha bortskämda unge :P
Antonio vill också ta fram julgranen men känns lite förtidigt men det går nog bli nästa helg.
Nästa helg ska vi också på hund mässan barnen kommer bli galna, dom älskar verkligen hundar precis som sin mamma och pappa haha finns det Lima hundar där är det ännu bättre.


Idag tror jag vi ska på glögg idag får se om jag orkar
Puss!


Självklart

Såg på Zaras hemsida att dom hade jätte söta tröjor så när jag endå var i stan så fick det blir en tur även dit och två av tre fanns i hennes stl så dom köpte jag.


Haha så sköna min man fattade inte hela poängen men det gör inget hahahan tyckte dom såg läskiga ut och något annat som då inte var planerat att köpa var den här, den bara hängde där på Zara och skrek efter Bel ;) så den fick så klart följa med hem så nu har hon tre mössor med pälsboll en från Zara en från H&M och en från Name it men man kan aldrig ha för många eller hur.


1 December

Helt sjukt att det redan är december och inte ens snö men i morse var vi uppe tidigt och kollade på julkalendern.
Sådär tyckte jag bättre än dom tidigare typ 5 åren men den var för mycket Kalle och choklad fabriken tycker jag men barnen verkade gilla den och det är ju det viktigaste.

Idag är planerna att plugga och vänta på att Bonti ska ringa så jag kan hämta min åkpåse sen en tur till farsta och köpa byxor till Antonio.

Ha en super bra dag och juste jag är med och tävlar om biljetter till Disney on ice hos Marie så var med ni också :)

Puss!!