Mysigt


Super mysigt ute (så länge man inte är ute)
Har haft en del för mig i dag, kanska skönt faktiskt.

Sålt en grej på morgonen sen kom mamma och hämtade mig för en liten shopping typ i farsta mer om det sen.
Nu är det dax för fredags mys


Höst

Idag var det super kallt på morgonen vid halv 9 var vi påväg till dagis och jag insåg ganska snabbt att det var super dumt av mig att inte ta på barnen jacka, lämnade Isabel och vid 9 när vi var på väg hem insåg jag att det var ganska bra att hon inte hade jacka för då vart det super varmt ute.

Min stora kille åkte med mormor till landet och ska sova där en natt och jag saknar honom redan sjukt mycket och det känns så tomt när jag nattade Isabel och han inte låg där i sin säng :(

Ja hösten är här till och från men nu är det allt det roliga händer, massa event och pressvisningar och sånt super roligt att komma ut och göra lite grejer!

Först på listan Bugaboos pressvisning av Camelon 3
sen We R Family event
och Kundkväll på Brio store


Tino <3

C har börjat jobba idag super tråkigt, vädret är ju inte roligt det heller idag.
Lämnat dom stora barnen på dagis och fick bädda ner Tino super mysigt i vagenen och han sover fortfarande ;)
Älskar verkligen den här vagnen!
Har lagt ett babynest i vagnen så det blir extra mysigt :)




Stolt! <3

En bild säger mer än 1000 ord! Med det sagt så slänger jag upp två bilder


Bvc besök

Har varit så orolig över att jag inte har så mycket mjölk så att han inte får i sig det han behöver så sist vi var på Bvc ville hon göra en extra kontroll så idag var vi där igen.

1v4dagar - 2870g
3v - 3240g så det var riktigt bra :) och ca 50½ cm är han nu
Stora killen <3

Min bebis <3

Klockan är 10 äver 12 och jag börjar bli trött, sitter uppe och kollar runt lite på "Mitt första år" bok.
Har inte gjort klart Antonios och Isabels men det kanske hinns med nu också :)

Hela förlossningsberättelsen måste vara med och bilder och minnen, han har ett riktigt bra minne haha det är nämligen så att ambulans personalen glömde ta med saxen som C klippte hans navel med, japp ett bra minne inte alla som får behålla den saxen ;)

Just nu lutar det väldigt mycket åt att han får heta Valentino, barnen älskar namnet och jag med.
Valentino Alvaro Carlos <3

Bära i bärsjal

Igår övade jag och bebis på att ha honom i bärsjal inte så kul tyckte han men när han väl somnat sov han i säkert tre timmar dessutom kude jag lägga ner honom i vagnen och där sov han så fint i ca 2 timmar till.
Isabel fick också prov att sitta i bärsjal :P

Innan jag testade med barn i så testade jag med en docka och jag kan säga att resten av familjen kollade väldigt konstigt på mig hahah

Kollade på en hel del men det här var den bästa tycker jag, bärsjal är 1000 gånger bättre och skönare än bärsele så det är absolut värt att testa :)

Ett litet paket

Igår fick jag hem en avi från posten och det är alltid lika spännande att se vad det är i paketen man får hem och den här gången var paketet från Bambino.
Inehållet är super och kommer vara till stora användning om några månader, älskar Bambinos saker dom är verkligen super!

Så tack så jätte mycket Bambino!


Pizza time!


Barnen är hemma då et är planeringsdag på dagis, dom två minsta sover och den stora killen är ute med pappa och köper bananpizza :)

Dagarna ser i stort sätt precis likadana ut, har varit ute med bebis två gånger han gillar inte direkt att liggai vagn helt själv så i morgon ska vi testa Isabels gamla bärsjal och hoppas att det går lite bättre :)


Framtiden

Ingen rast ingen ro ;)
Skolan har börjat igen och jag har redan missat två veckor av kurserna.

Känns så stressande att jag måste plugga så länge 1½ år så är gymnasiebetygen klara sen måste jag jobba i 1 år sen plugga/jobba i 2år på YH och sen är jag klar!

4½år! Vet inte om jag vill slösa bort 4½år för att KANSKE få det jobb jag vill ha eller om man ska försöka få jobbet utan den utbildningen man borde ha, är ju USK men för att öka måste man plugga 2 år på YH.

om 4½ år är jag redan 27½år! alltså hur sjukt är inte det och jo jag tycker det är sjukt mycket, åh jag får ont i magen av att bara tänka på det här..
Det svåra är ju om jag ska välja bort YH och om jag ska ta en pause från skolan nu när Valentino är så liten och "spara" pluggandet tills han är 1½ så han kan stanna hemma ett halv år till och börja på dagis när han är 2år istället för vid 1½.... SÅ SVÅRT!!!

Blod svett och tårar

Alltså hur kan man glömma hur mysigt det är att ha en liten bebis?
Njuter hela dagarna av min lilla prins <3 Hel ammar honom och så här länge (två veckor) tror jag inte att jag helammade dom andra gav upp ganska snabbt men nu har jag bestämt att jag ska helamma minst 6 månader.
Det är inte lätt måste jag sägahöll på att ge upp  men blod svett och tårar är det helt klart värt nu när det inte gör ont längre.

Antonio och Isabel fick idag visa upp sin lillebror för första gången på dagis och dom var väldigt stolta :)
första turen som duo med liggdel Antonio valde att cykla istället för att stå på ståbrädan.

(Suddig mobilbild)

Vanliga dagar

Dagarna flyter på i onsdagas var vi på bebis första Bvc besök, 51 cm? någon mätte fel då han var 47 när han föddes och så mycket tror jag inte att han har vuxit på mindre än två veckor ;)
Onsdags var också första turen ute med vagnen och han gillar inte att ligga helt själv så vi måste öva lite på att åka vagn då C börjar jobba på måndag så jag måste hämta och lämna barnen själv med bebis.

Barnen älskar sin lillebror och dom är så söta mot honom <3 när Antonio är frisk ska vi ta ett syskonfoto

Vi har dessutom fått en till medlem i familjen, lilla Lo som ni ser på bilden här :)

Bebis namnlös

För en vecka sedan låg jag på badrumsgolvet och födde bebis SJUKT alltså helt galet så svårt att fatta!!
Nu ligger bebis på sin pappas bröst och sover och mina två stora skatter ligger i sina sängar och sover.

Gud så jag längtade efter att jag skulle få använda Donkeyn men nu har en vecka gått och han har bara testat den inne men i morgon kanske det kan bli första turen ut, vågar inte riktigt gå ut med honom :P han är så liten och äter typ hela tiden.

Valentino men haha ja det gör tydligen inte hans pappa så nu är bebis lite namnlös eller ja han kallas Valentino men mest för bebis.
Min mamma tyckte absolut att han ska ha ett svenskt namn då vi bor i sverige men haha absolut inte!
C kan inte riktigt komma på något bra namn som vi båda gillar.
Så det återstår att se vad bebis ¨ska få heta, lättast kanske är om han bara heter bebis ;)



Det kan inte alltid vara roligt

Jaha här ligger man i sängen med en sovandes bebis :)
Vi är isolerade tyvärr då både Antonio och Isabel är sjuka, A har ögoninflammation och Isabel har kräkts.
Typiskt att dom ska bli sjuka nu men sånt är livet.


Att man kan älska någon så mycket!

Min lilla prins är redan en vecka i morgon, en vecka hur sjukt snabbt har inte den här veckan gått.
Han äter och äter och äter och sover, så otroligt mysigt att ha en liten bebis <3
Att få ligga och mysa och snusa bebis så underbart!

Idag är den 10 augusti allatså Bf dagen

Magbild från vecka 40, när vi var på Tyresö tagen nästan exakt 5timmar innan Valentino föddes, helt galet!

Och här har vi våran lilla prins <3
Så liten underbar och helt perfekt!




Just nu

Bebis sover i min säng, vårgar inte lägga honom i hans säng då kanske han vaknar.
Han äter som en häst nu var 30 min typ, när vi var på bb åt han hela tiden ganska jobbigt men väldigt mysigt.
Invigt vagnen inne har vi gjort och det känns så otroligt overkligt allt, att han föddes hemma och att man nu är mamma till tre barn.

Satt med bebis i famnen i soffan idag på morgonen och Antonio och Isabel kom och satte sig bedvid och oj haha det känndes som man hade en massa barn helt galet, vilken skillnad!.
Antonio ÄLSKAR sin bror och säger det typ en miljon gånger på raken och sen får han en massa pussar och han är väldigt tydlig med att han älskar bebisen mest sen oss andra ;)

Alla på gården visste redan dagen efter hur liten föddes haha, lika galet det

Förlossningsberättelse Mateo

Ja allt hände väldigt snabbt ska ni veta så jag har ingen direkt koll på vad kl var när han verkligen föddes.

Allt började kl 18:00 på kvällen dem 4e augusti, jag och barnen hade varit på utflykt hela dagen med min mamma på Tyresö.
Vi kom hem och strax efter det började värkarna, dom gjorde ganska ont från början och jag borde känt att vi skulle åkt in direkt men jag mindes ärligtalat inte hur "riktiga" värkar kändes.
Lagdade mat och ringde min man som skulle sova borta just den natten och sa att jag hade tagit två alvedon men om det inte gick över fick han komma hem, skulle natta barnen vid 7 och fram tills des var dom lika starka som när dom började, det tog två timmar att natta barnen. så vid 9 somnade dom och sista kanske 30 min hade värkarna blivit riktigt starka så jag nästan började gråta.
Gick upp och ringde mamma och sa att vi kanske behöve åka in, satte mig i soffan och klockade värkarna fattade dock inget av dom haha ca 2min var dom med mellanrum på 3min så jag tyckye inte riktigt att vi kunde åka in.

Nu var dock min man påväg hem och kl var väl ca halv 10 då jag nästan skrek av smärta och packade det sista till BB väskan, Gubben kom innaför dörren och jag grät så ont gjorde det och jag sa åt honom att ringa förlossningen så vi kunde åka in och jag skulle bara på toan snabbt, det hade blivit längre mellan värkarna nu.

Jag satte mig på toan och kände att det tryckte så jag ställde mig upp och då gick vattnet, fick PANIK för jag trodde verkligen att det var bebis som pluppat ut, fattade snabbt att det inte var det och C hörde plumset och öppnade dörren jag hade redan hunnit lägga mig på på golvet och tjej på fl ville att jag skulle prata med henne då kom krystvärkarna, jag skrek KRYSTVÄRKAR då blev det liv och efter det gick allt så snabbt, en krystvärk då jag inte tryckte på för att C satt i rummet jag skrek åt honom att han skulle gå ut för jag trodde jag skulle bajsa på mig hahah och varken jag eller han ville att han skulle se.

hör hur han pratar i telefon och hör att ambulansen är på väg och han ska be en granne öppna dörren, mamma är på väg och ska passa barnen.

En till krystvärk och jag blundar och trycker på och fattar snabbt att det räcker med det här sen är han ute, öppnar ögonen och ser hans huvud blir lagom chockad men fångar hans huvud och så följer resten av kroppen med, precis då öppnar C dörren och skriker i telefonen UNGEN ÄR UTE NU!!!
Jag frågar om han inte ska klippa men det får han inte vi måste vänta på ambulansen, bebis försöker skrika men har slem i halsen så jag lägger honom i min hand på mage och klappar lite lätt på ryggen då börjar han skrika.

ska sätta ner handen på golvet bakom mig och få panik för jag även om jag har två barn sen innan har jag aldrig sett hur mycket blod det kommer, höll på att svimma satt i en pöl av blod.

Försöker ta upp honom på bröstet med navelträngen är väldigt kort så det går inte, mamma kommer och en liten stund efter kommer en ambulans och säger vi måste vänta på andra ambulansen,
C får klippa och C tar bebis medan ambulansen sätter mig på en bår och kör ner till ambulansen.

På sjukhuset fick var beröm från alla för jag tog emot honom helt själv.
Massa små saker jag missat men jag få flylla på, jag kan fortfarande inte riktigt fatta det hela men jag är otroligt tacksam över att det gick så bra och att C var hemma, annars hade varken ambulans eller mamma kommit.

Fick hjälp att få ut moderkakan och det var det värsta med allt fy vad ont det gjorde, sen fick vi fika och åka upp på BB, tyvärr fick inte C sova kvar men jag hade hunnit andas ut lite i alla fall.

En liten kille på 2830g och 47cm som föddes ca 21:55 <3



4 augusti 21:55

Nu är han här <3
2830g 47cm liten
Bråttom hade han så det blev ambulans in till sös men med honom på magen.
Förlossnings berättelse kommer i morgon

Egen sydd sufflett


Blev precis klar med min sufflett :) blev riktigt bra förutom att jag använde svart tråd vilket var ganska dumt haha
ska sy en underdel så den kommer bli snyggare än orginalet ;) där man ser allt på undersidan .
Testade ju innan att sy en svart med eget mönster, jag la alltså tyg över suffletten  och ritade av blev INTE så jätte bra men med lite tålamod skulle det också blivit bra haha men den här gången så tog jag en blå Donkey sufflett och sträppade upp hela och det gav betydligt bättre resultat.

Dagens mamma


38+5


Frågor, kommentarer?

Ja en del som spanar in min blogg så skulle vara roligt med lite frågor eller bara små kommentarer :)

Min kärlek <3

I väntan på min lilla prins i magen har jag fått en ny älskling <3
Jag är helt kär och jag kommer berätta mer om det sen ;)
Hahah jag har inte bytt ut C om det är det ni tror

Nedräkning

Nu sitter man här 9 dagar kvar till Bf känns inte lika jobbigt längre :P
Antonio kom 9 dagar innan bf men på natten så såhär långt har jag aldrig gått haha men har får väl ta sin tid finns inget som gör att den lilla envisa kille vill komma ut.

Barnen är på dagis dom valde själva att dom ville dit i dag så då fick dom så klart det, lite typiskt när jag väl hade tänkt att ha dom hemma :P

Igår hade jag en egen liten mamma dag alltså en dag med bara min mamma och jag vi tog en tur till farsta och sen tog vi med lite lunch hem mysigt och trevligt då det var evigheter sen jag och mamma gjorde något själva.

Sushi blev det sjukt gott!
Nu längtar jag bara efter att få äta Brie ost <3