Nu är del slut

efter mycket om och men så lägger jag ner bloggandet väldigt tråkigt men så kan det gå när vem som hels kan läsa ens blogg

Jul 1

Igår var vi hos barnens farmor och firade lite, blev nästan ingen julmat för någon av oss, jul mat som mat lixom ;)
Barnen fick en del julklappar och Antonio blev super glad för nästan alla han hoppade upp och ner i soffan och skrek JAAA varje gång det var något bra :) Isabel var väl lite mer "jaha va roligt" typ haha

Vi kom hem vid 10 tror jag då fick dom lite mera julklappar utöver dom som dom fick på morgonen sen slocknade alla tre på sekunden :)

Idag ska vi fira med min mamma

Lussebullar

Har letat som en galning efter en julklänning till Isabel och hittade en men då var den slut överallt på nätet men räddaren i nöden hittade den idag och Isabel blev super super fin i den!
Bild får ni se på julafton, Mateo kläder är på väg hem så nu behövs bara till Antonio och mig får se vad vi hittar för fint.

Idag bakade vi lussebullar och fick upp granen den stor i 5 min och var super super fin nu ser den ut som ett rivningsobjekt :/ den skyldiga är katten Lo som tyckte den var roliga att klättra i.

Jul jul snart är det jul

Antonio vaknade vid 2 och kräktes som en galning stakarn.
Han fick lägga sig på soffan och kolla på film och nu sover han och jag har varit vaken sen 2 men är ovanligt pigg så jag passade på att kolla på Mysteriet på greveholm är redan inne på avsnitt 13 och det ju mycket bättre än årets.


Idag blir det lite bakning och att ta fram julgranen och pynta en massa!

Ny favorit

Letar du efter en snygg mössa?
Då tycker jag att du ska kolla in manky.se dom har mösor för alla tillfällen från märken som White, Hpi of sweden, Barts, Rut m.fl och många fler.

Jag älskar mössor med pälsbollar och nu har jag hittat ännu en super super fin  som man bara måste ha!
Mössan på bilden här från White  och heter Bow black den kostar 299kr vilket är ett super pris den har en äkta pälsboll klicka här för att komma till just den här mössan.
Självklart finns det mössor utan päls också för den som inte gillar sånt


Min lilla kärlek


Min lilla Lima <3
 

Jag önskar mig

Allt lika svårt med julklappar till sig själv! Men i år tomten så tycker jag att jag förtjänar lite extra så i år önskar jag mig ett fett presentkort på Farsta Centrum så jag själv kan köpa det jag behöver och vill ha.

1.Kläder
2.Smink
3.Lite saker till hemmet
4.Hårklippning


Vara som mamma

Min prinsessa är så söt! Här hemma brukar jag bära runt på Mateo i sjal 24/7 så självklart ska min lilla tjej också ha sin bebis i sjal :)


Bio x 2

I lördags var hela familjen på för handsvisningen av Hitta Nem i 3D, båda barnen var riktigt duktiga och Antonio tyckte det var riktigt roligt, Isabel tröttnade dock när det var en timme kvar men som tur var C med så hn fick sitta i pappas knä.
Barnen fick en varsin liten goodiebag också som dom blev glada för med ballnger en bok och lite kritor.

Tack för en super trevlig bio upplevelse Mgroup! :)

Igår var jag och Atousa och såg på Twilight, hade förväntat mig lite för mycket den var super bra men absolut inte SÅ bra som alla påstår den var dessutom lite kort ;)

Julklappar = stress

 

Lovade mig själv att ha allt klart i tid så man slipper stressa men så blev det så klart inte.
Har så svårt att bestämma vad jag ska köpa, 5 är avklarade mössan jag la upp var att döö för dock är den gjord av tvättbjörn vilket känns lite fel men vi får se sen har jag lite förslag på julklappar men deras pappa är ju inte så jätte jätte glad ;)
Men för att göra saker lite smidigare så blir det nog julklapps shopping på nätet så man slipper dra runt med vagnen i den här snön och bland massa massa människor för att inte tala om att slippa all kö!

Dessutom lägger ju 90% av alla sidor upp gryma rabatter så det lönar sig att köpa på nätet

Underbar

 

Den här mössan är To die for så underbar!

Allt det här med julkalender

 För det första vill jag bara säga att mina barn får kolla på den men jag blir sjukt iriiterad som vanligt på vuxna människor som måste trycka ner folk som tycker vissa saker i julkalendern är fel!

Redan första avsnittet reagerade jag på att dom lekte anden i glaset och barnen för jo jag tycker det är fel jag tycker inte man ska leka med sådant skit för jo jag tror på sådant och jag vill inte att mina barn ska kolla på massa små dumma ungar som göra dumma saker!

Men nu ja nästan en vecka efter julkalenderna startat är det världens snack på fb om just det här och jag ger blanka fan i att andra tycker det är okej men som sagt jag äcklar mig på att andra som tycker det är okej inte bara kan acceptera att det finns dom som inte tycker att det är okej!
Och att dessa människor slutar förlöjliga oss som inte tycker det är okej, för fan väx upp!


För att det snöar

Igår när vi var påväg till dagis sa Antonio att han inte gillade snö och att han ville flytta till Guatemala eller Colombia istället hmm ja det skulle ju verkligen inte vara fel ;) nu när det typ är snöstorm ute..
Igår var det lagom då var vi ute efter dagis och åkte pluka så jag tror inte Antonio skulle gilla att inte kunna åka pulka heller haha

Balkongen är överfull av snö :)

10% på Bonde of sweden

Ingen har väl missat dom super fina pallarna man kan köpa hos Bonde of sweden!
 Just nu kan du får 10% rabatt när du uppger koden Tourn2012.
Perfekt son julklapp eller kanske som en doppresent så passa på att beställ nu :)


För er som inte sett dom här tidigare så är det pusselpallar där man själv får bestäma namn/ord och färg på det och vad man vill ha för symbol på benen :) Helt underbart tycker jag!

Just saying!




"Den som behandlar en kvinna som en prinsessa, visar att han blivit uppfostrad av en drottning"

Mina duktiga små

Igår och idag somnade barnen på 10 min helt själva fatta vilka framsteg, från att ha hoppat upp och ner minst 90 gånger och sprungit ut och in säkert 70 gånger. Super stolt ät jag ska ni veta, vilken frihet att inte behöva ligga där tills dom somnar!
Mateo sover fortfarande hela nätterna och jag har nästan för mycket ensamtid nu ;) men jag ska absolut inte klaga.

Dagen idag var allt annat än rolig kan jag ju säga det blev kaos för att det inte fanns pulkor kvar på ica en tur till farsta blev det och väl där bröt alla tre barnen ihop för dom var trötta och hungriga ja det var verkligen kaos men andas andas så fixar sig det mesta :) efter ett besök på McDonald så var alla nöjda och glada igen men då var klockan så mycket att dom bara hann åka pulka fyra gånger men vi går upp tidigt imorgon istället och åker så mycket vi bara kan ;)

Syskon <3


Den första riktiga syskonbilden :) inte det lättaste att få alla tre att se glada ut haha Isabel och Mate gör likadana minner i alla fall ;) Vi är på väg ut så underställ var det som åkte på.

Mina älskade små <3 Antonio och Isabel var super duktiga på att hålla Mateo i famnen