Ett intresse

Okej det var ju lugnt ett tag med när jag väl fick Evon och Buffeln hem så kändes det som att begäret inte gick att styra längre!

Buffeln var nr 14 och inom en snar framtid kommer det komma både en nr 15 och 16 och kanske till och med nr 17!

En Elodie stroller på fredag sen ett bee+ att ha till sommaren och efter sommaren blir det en Mb Swift :)
Min vagnparkering behöver mer vagnar :) två känns så lite


Kommentarer
irini säger:

Varför inte hellre satsa på baby jogger city mini gt än mb Swift ? Baby kogerna har punkteringsfria hjul. En viktkapacitet på 30 kg och liten ihopfälld

Svar: Ganska enkelt :) den vagnen är inte min smak alls den ser för plastig ut och så har jag länge velat ha en Swift för den är så snygg och smidig :)Mina barn är ju ganska små också så att den är liten och inte tar så mycket vikt gör inget :)
annatengelin.blogg.se

2013-04-19 | 07:50:49
irini säger:

Okej da forstar jag, har sjalv en brio go i fargen berry till min 13 manader gamla dotter, verkligen en utav de basta vagnarna enligt mig! Men den star nu pa blocket och ar valdigt sugen pa baby jogger...En fraga, hur kanns buffalon? Ar den tung som manga sager? Tack for en fin blogg :)

Svar: Okej, ja testa en baby jogger många älskar ju den :) Jag älskar buffalon! i början är det lite tyngre än donkey men när man kört det några gånger så är den som att köra på moln den glider fram.

Tack så mycket :)
annatengelin.blogg.se

2013-04-19 | 10:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback