En dag på kolmården

I torsdags spenderade vi en hel dag på kolmården och barnen älskade det.
Vi fick ta bussen från centralen då jag tyvärr inte vågade köra så längt eftersom min bm sa att jag ska ta det väldigt lugnt, men ca två timmar tog det och vi kom dit kvart i 10 så innan allt öppnade.

Aporna var det första vi fick se och det var det barnen tjatat otroligt mycket om, gorillorna var dock inte så roliga som dom trodde så pappan bara satt och såg sur ut haha och bebisen försökte busa med sin mamma.

Dom fick se tigrar bråka, säl föreställnigen var super och Antonio ÄLSKADE att se delfinerna.
Vi gick in i shopen och jag trodde dom skulle välja något dyrt gosedjur men nej nej dom valde en varsin liten grej så man blev inte så fattig som man trodde man skulle bli.

Bussen åkte tillbaka vid halv 5 så vi var där i ett antal timmar och Isabel somnade precis innan bussen kom så hon hade inte orkat mer i alla fall.
2300 för 4 personer och sen blev det säker 350 för mat men det var det absolut värt.

Var helt enklet en toppendag för oss alla fyra även om vi inte hann med att se alla djuren men nästa år får det bli en tur igen så åker vi från landet då har vi mer tid på oss.

Barnen var dock besvikna på att man inte såg lejonen och att det inte fanns några örnar, eftersom att det faktiskt var en örn med på kartan :P men safarin var riktigt rolig att åka på med?
Man åkte riktigt nära en del djur och att det var så stort var ett + nu åkte vi den tyvärr en halv timme innan bussen gick men annars hade vi lätt åkte den flera gånger då kanske vi skulle sett lejonen lite bättre.

Trackback